Vragenlijst EFT

DOEL

Het doel van deze vragenlijst is om informatie te krijgen over uw klachten, uw levensgeschiedenis, uw huidige situatie en uw verwachtingen van de therapie. Door deze vragen zo volledig en nauwkeurig mogelijk te beantwoorden zet u voor u zelf alvast uw problemen, klachten, meningen , achtergrond  en voorgeschiedenis letterlijk op een rij. Het invullen van de vragenlijst maakt het ook mogelijk dat uw behandelaar zich goed kan voorbereiden op de eerste sessie. 

Uw antwoorden zijn strikt vertrouwelijke informatie maar het staat u natuurlijk vrij om de vragenlijsten met uw partner te delen. Voor het opstellen van het behandelplan wordt uw verwoording van klachten, problemen  en hulpvraag uit deze vragenlijst gebruikt.

Probeer de vragen in alle rust en zo mogelijk in een beschrijvende, de ik-vorm te beantwoorden.

De gegevens in dit formulier worden opgeslagen in een 'cookie' op uw computer. Als u later weer terugkomt op deze pagina, worden deze gegevens automatisch ingevuld, zodat u weer verder kunt met invullen totdat u het formulier verzendt.

Indien anderen toegang hebben tot deze computer en u wilt niet dat zij deze gegevens zien, dan kunt u beter niet van deze bewaar-functie gebruik maken.

Geef een schatting van de ernst van uw klacht(en) op de hier aangegeven schaal:

Vink alles aan dat bij u van toepassing is:

Welke scholen en opleidingen gingen hieraan vooraf?