Consultatie & Advies

Consultatie & Advies met betrekking tot de beste behandeling van problemen of klachten wordt aangeboden door de meest ervaren therapeuten van het EFT Centrum.  Het is mogelijk zich  als (echt)paar voor een consult aan te melden of om te vragen om een  individueel advies. 

Voor een consultatie afspraak wordt 2 uur in de agenda gereserveerd. Aan cliënten wordt gevraagd vooraf een vragenlijst in te vullen zodat het gesprek goed kan worden voorbereid, zowel door de therapeut als door de cliënten.  Dit aanbod van een consult is bedoeld voor partners en /of  (echt)paren die ambivalent zijn over de relatie en (nog) niet goed weten of zij willen investeren in de relatie en daarvoor in therapie willen.

Het gesprek eindigt met een advies.  Als partner-relatie therapie aan de orde is kunt u direct starten bij een van de therapeuten van het EFT Centrum.  Het kan zijn dat de therapeut die uw voorkeur heeft een wachtijst heeft.

U kunt deze sessie niet declareren bij uw ziektekostenverzekeraar. Het tarief voor uitgebreide consultatie en advies bedraagt 350 EUR. Dit bedrag dient contant te worden voldaan, er is een pin automaat aanwezig in de praktijk. U krijgt een nota mee met daarop vermeld: consultatie en advies.